Radboud Majoor

Mijn manier van coachen

Als coach zie ik het als noodzaak dat “het verhaal”, jouw verhaal verteld moet worden. Ik kijk en zoek mee naar hoe het voor jou werkt en wie jij in wezen bent.

 

 

Zien wat mogelijk is, bewustwording van die potentie en werken aan wat haalbaar is. De wil is daarbij een krachtig instrument.

 

 

Naast deze thema’s werk ik graag met klachten op het gebied van depressie en het hart. Vaak symptomen voor onderliggende problemen die aandacht behoeven. Zij hebben door mijn eigen ervaring hiermee mijn bijzondere aandacht.

 

lees meer

Marjan Majoor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn manier van coachen

Vanuit mijn eigen levenservaringen heb ik geleerd dat verandering begint bij jezelf. Iets diep van binnen begint om aandacht te vragen en dan kun je twee dingen doen: Het (proberen te) onderdrukken, of het onderzoeken om te kijken wat het je te vertellen heeft. Wanneer de bereidheid er is, zal je zien dat er iemand op je pad komt die je hierbij kan ondersteunen, want je hoeft het echt niet allemaal alleen te doen!

 

Als jouw coach help ik je licht te schijnen op hetgeen wat jou op dit moment op wat voor manier dan ook beklemt en afremt. Wat wil het je vertellen? Ik help je terug te keren naar je innerlijke rust. Vanuit die plek is het makkelijker om weer in contact te komen met wie je bent, waar je staat en waar je heen wilt. 

 

lees meer