Marjan Majoor

Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in mensen en in hetgeen wat ons als mens beweegt. Als kind werd ik vaak verlegen genoemd, later ben ik mij gaan beseffen dat deze verlegenheid voortkwam vanuit een dieper voelen. Wat iemand feitelijk zegt en wat diegene daadwerkelijk uitzend in energie komen niet altijd met elkaar overeen. Op deze manier kan er, al dan niet bewust, een conflict in iemand ontstaan. Als kind verwarde deze dubbele boodschappen mij vaak, maar later heb ik van deze gave mijn kracht gemaakt. Ik zet mijn gevoeligheid in om mensen te helpen (weer) in verbinding met hun ware kracht te komen.

 

 

 

 

 

De kracht van de natuur

Opgegroeid als tuindersdochter speelt de natuur al vanaf mijn kindertijd een belangrijke rol in mijn leven. Sinds we in 2020 verhuisd zijn naar een huis met een grote tuin betrek ik de cyclus van de natuur meer en meer bewust bij de cyclus van mijn persoonlijke leven. 

 

De natuur en alles wat er uit voortkomt is bezield en bestaat uit energie. De veranderingen van de seizoenen en de maan zijn veranderingen die ook op een mensenleven van toepassing zijn. Wanneer je hier op afstemt ga je merken dat deze krachten je tot steun kunnen zijn.

 

Tijdens de vrouwencirkels die ik organiseer verbinden we ons met dit natuurlijke ritme. Leidend tijdens deze bijeenkomsten is het ritme van de maan. Samen met een groep van maximaal 7 vrouwen staan we stil bij het thema van de betreffende maan en leggen we linken met de cyclus in ons eigen leven. 

 

Interesse om deel te nemen aan een vrouwencirkel?  Neem dan contact met me op. Je bent van harte welkom!

 

 

Opleidingen  

  • 2022-heden: jaaropleiding Hekserij als Levensweg (Jeannette Bekker, Zwartewaal)
  • 2022: GroepsGeluk, systhemisch werken in de klas ( Désirée Farro Joosen, Nijmegen)
  • 2014-2018: basisopleiding 'Afstemmen', 'Afstemmen de Verdieping' en 'Afstemmen de Praktijk'. (Wieteke de Vries, U-wise Inspires, Udenhout)
  • 2014: bacheloropleiding Psychosynthese (instituut voor Psychosynthese, Hilversum)
  • 2009: Master Special Educational Needs; Specialist Jonge Risicokinderen (Fontys, Den Bosch)
  • 2006: bacheloropleiding tot leraar basisonderwijs (Fontys,Tilburg)