Themabijeenkomsten bij Major Change

Major Change organiseert regelmatig workshops rondom verschillende thema's. Deze workshops vinden in groepsverband plaats. Doel van deze workshops is om op creatieve wijze verbinding te maken met jezelf. De focus ligt niet op het resultaat, maar juist op datgene dat er in het proces zichtbaar wordt. 

 

Het Transformatiespel

Tijdens een ongeveer drie uur durende workshop gaan we samen aan de slag met het transformatiespel. Het transformatiespel is een verrassend speelse manier om jezelf te leren kennen. Je leert begrijpen hoe je jouw levensspel speelt en hoe je daarin veranderingen kunt aanbrengen. Of het nu gaat om persoonlijke vragen, of om het verbeteren van relaties, het spel;

  • geeft je een nieuwe kijk op jezelf
  • houdt je een spiegel voor
  • werpt een ander licht op je talenten en mogelijkheden
  • dringt op een prettige manier door tot de kern van elke vraag

Data: op aanvraag* 

 

* Heb je interesse? Neem gerust contact op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

 

 

Mandala tekenen

Mandala is Sanskriet voor cirkel of centrum. Jung zag de Mandala als een spiegel vanuit het onbewuste deel van de mens. De Mandala maakt zichtbaar wat er in je omgaat en waar eventueel aandacht voor nodig is om balans in je leven te ervaren. Via het maken van een mandala wordt er contact gemaakt met je eigen kern, jouw aanwezige krachtplek. Het denken gaat als het ware even op een zijspoor. Hierdoor kan wat gezien wil worden zich aan je ontvouwen.

 

Tijdens de workshop 'Mandala tekenen' wordt je eerst mee op reis genomen middels een geleide visualisatie. Het doel hiervan is dat je focus helemaal op jezelf komt te liggen en contact te maken met datgene dat zich in jouw kern ontvouwen wil. Vervolgens gaan we vanuit deze energie aan de slag met de mandala.  

 

 

Data: op aanvraag* 

 

* Heb je interesse? Neem gerust contact op , dan kijken we samen naar de mogelijkheden.